Inloggen en authenticatie

Met uw MRDM account kunt u veilig data aanleveren en inloggen op online applicaties zoals DataEntry en Codman.

Wij hanteren een multi-factor authentication methode voor het inloggen op onze applicaties. Hiermee ontstaat een extra beveiligingslaag bovenop de gebruikersnaam en het wachtwoord. Om toegang te krijgen tot onze applicaties moet u eerst twee stappen succesvol doorlopen. Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen we u graag naar pagina Multi-factor Authentication (MFA).