Wat is het verschil tussen een Batch account en een DataEntry account?

Een batch is een bestand gevuld met data uit een primaire bron, bijvoorbeeld uit het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Dit is een manier om grote aantallen patiëntdata in één keer bij ons aan te leveren. Met een batchaccount kunt u data extraheren en in bijvoorbeeld CSV- of XML-formaat bij ons aanleveren. Lees meer over batch.

Als u ervoor kiest om gegevens handmatig aan te leveren, dan voert u deze gegevens rechtstreeks in via het registratiesysteem DataEntry. In DataEntry kunt u de gevraagde variabelen één voor één registreren door de vragen in de registraties in te vullen. Lees meer over DataEntry.

Ik kan niet inloggen met mijn account. Wat doe ik nu?

U kunt hiervoor contact opnemen met onze servicedesk.

Om uw probleem snel te kunnen oplossen, willen wij u vragen de antwoorden op onderstaande vragen mee te sturen.

• Op welke pagina probeert u in te loggen?
  • Met welk e-mail adres probeert u in te loggen?
  • Van welke internetbrowser maakt u gebruik?
  • Een eventuele screenshot met daarin de foutmelding. (Let op: gelieve geen patiënt identificerende gegevens mee te sturen)
Als u uw wachtwoord bent vergeten.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’ onder de velden waar u normaliter uw naam en wachtwoord invult. Daarna vult u uw e-mailadres in en ontvangt u een link om uw wachtwoord te resetten.

Mag ik met meerdere personen gebruik maken van één account?

Authorisaties worden op account niveau ingesteld voor de bijbehorende personen. Hierover vindt afstemming plaats met de contactpersoon van uw organisatie. Wanneer meerdere personen gebruik maken van één account dan bestaat er geen één-op-één relatie tussen persoon, account en goedgekeurde authorisaties meer. Gezien het mogelijk is dat er bijzondere persoonsgegevens in de applicaties getoond worden, is dit geen wenselijke situatie. We vragen gebruikers dan ook om gebruik te maken van een persoonlijk account en deze niet te delen met collega’s.