DGEA

De DGEA staat voor Dutch Gastrointestinal Endoscopy Audit (DGEA). Deze audit registreert een beperkte set internationaal geaccepteerde kwaliteitsindicatoren van alle coloscopieƫn in Nederland. De registratie is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Maag- Darm- en Leverartsen (NVMDL).

edit

Organisatie aanmelden

Uw organisatie aanmelden voor deze registratie

Algemeen
account_circle

Account

Account aanvragen, inloggen en authenticatie

Algemeen
file_download

Downloads

Data dictionaries, XSD, CRF, XML

Downloads
settings

Batch

Data aanleveren per batch upload

Data verzamelen
analytics

Codman

Dashboards die inzichten over kwaliteit van de zorg creƫren

Rapporteren
link

Koppelingen

Geautomatiseerde aansluiting van externe bronnen voor een (pre)fill in kwaliteitsregistraties

Data verzamelen