DBIR

De DBIR staat voor Dutch Breast Implant Registry en registreert de toepassing van borstimplantaten en de resultaten van borstimplantaatchirurgie in Nederland. De DBIR vormt zowel een implantatenregister als een systeem om kwaliteitsmetingen te doen. De registratie is ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).

edit

Organisatie aanmelden

Uw organisatie aanmelden voor deze registratie

Algemeen
account_circle

Account

Account aanvragen, inloggen en authenticatie

Algemeen
file_download

Downloads

Data dictionaries, XSD, CRF, XML

Downloads
wysiwyg

DataEntry

Handmatig gegevens registreren

Data verzamelen
settings

Batch

Data aanleveren per batch upload

Data verzamelen
analytics

Codman

Dashboards die inzichten over kwaliteit van de zorg creƫren

Rapporteren

DICA Servicedesk

Als u vragen heeft staan wij voor u klaar.
Bel of mail ons op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.