DIHA (liesbreuk)

DICA liesbreuk (Dutch Inguinal Hernia Audit)

Met deze kwaliteitsregistratie biedt DICA, samen met de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH), inzicht in de kwaliteit van zorg rondom liesbreuk. Door de huidige klinische praktijk qua behandelkeuzes en patiĆ«ntkarakteristieken via het Codman dashboard voor u als arts en ziekenhuis inzichtelijk te maken, wordt de kwaliteit van zorg geĆ«valueerd en zo mogelijk verbeterd. Liesbreukoperaties komen veelvuldig voor in Nederland. Daarom kunnen kleine verbeteringen, door de grote aantallen, al een grote impact hebben.

edit

Organisatie aanmelden

Uw organisatie aanmelden voor deze registratie

Algemeen
account_circle

Account

Account aanvragen, inloggen en authenticatie

Algemeen
file_download

Downloads

Data dictionaries, XSD, CRF, XML

Downloads