Inhoud

Waar vind ik het aantal geregistreerde patiënten van een registratie?

Op de portaalpagina van een registratie bevindt zich een trendgrafiek die het aantal nieuw geregistreerde patiënten weergeeft.

Hoe worden de highlights bepaald?

De scores van elke maand met data binnen de 12 maanden en de 12 maanden daarvoor worden afzonderlijk bij elkaar opgeteld. Vervolgens is er een procentuele verandering berekend over de twee opgetelde scores.

Let op: deze verandering kan er anders uitzien dan in de trendgrafiek van Codman Exploratief. De trendgrafiek geeft de uitkomst weer over volledige kalenderjaren (of kwartalen of maanden) en vergelijkt de uitkomst dus niet tussen de afgelopen 12 maanden en de 12 maanden daarvoor.

Hoe wordt bepaald welke highlights positief, neutraal of negatief zijn?

De valentie van de highlights wordt door de registratie eigenaar bepaald.

Navigatie

Hoe wissel ik tussen registraties?

Via het menu bovenaan kunt u eenvoudig vanuit elke pagina op het dashboard naar een andere registratie navigeren.

Klik op de registratie waarin u zich nu bevindt of het pijltje ervoor en volg de uitklapbare menu’s om naar de gewenste pagina te gaan.

Ik heb rechten voor meerdere zorginstellingen, hoe wissel ik hiertussen?

Klik in de groene balk links op het Account icoon om een andere zorginstelling te selecteren.

Wisselen kan alleen wanneer er meerdere zorginstellingen gekoppeld zijn aan het mailadres waarmee u bent ingelogd.

Hoe verander ik de taal in het dashboard?