Welke internetbrowsers voorzien in ondersteuning van Codman dashboards?

De aanbevolen browsers voor Codman zijn Google Chrome en Mozilla Firefox. De dashboards kunnen ook worden gebruikt via Safari en Microsoft Edge.

Gebruik van Internet Explorer is niet langer mogelijk voor Codman. De reden hiervoor is dat Microsoft zelf stopt met de ondersteuning voor Internet Explorer (zie ook dit nieuwsbericht).

Ik kan niet inloggen of ik word steeds uitgelogd, hoe komt dit?

Codman maakt gebruik van cookies om uw gebruikersrechten te onthouden. Wanneer u cookies heeft uitgeschakeld werkt het dashboard niet. Wanneer u cookies voor derden heeft geblokkeerd, wordt u na elke klik in het dashboard uitgelogd, omdat uw rechten niet worden opgeslagen. Voor een optimale ervaring is het daarom nodig dat u deze blokkering opheft.

Voor het toestaan van cookies in Chrome kunt u de volgende stappen doorlopen:

1. Kies rechtsboven in de browser voor ‘Meer instellingen’
  2. Ga naar ‘Instellingen’
  3. Kies onder ‘Privacy en beveiliging’ voor ‘Site instellingen’
  4. Klik vervolgens op ‘cookies’
  5. Zorg ervoor dat ‘cookies van derden blokkeren’ niet is aangevinkt

Voor andere browsers: controleer de supportsite voor uw browser voor de instructies.

Waar vind ik informatie over de contactpersonen van registraties binnen mijn ziekenhuis?

Als bij u niet bekend is wie de contactpersoon is van een specifieke registratie(s) dan kunt u hiervoor contact opnemen met de Servicedesk. De Servicedesk is te bereiken via servicedesk@mrdm.nl.

Waar vind ik het aantal geregistreerde patiënten van een registratie?

Op de portaalpagina van een registratie bevindt zich een trendgrafiek die het aantal nieuw geregistreerde patiënten weergeeft.

Of ga naar de veelgestelde vragen van: