Patiënt record openen

Indien er al patiënten geregistreerd zijn, kunt u deze records openen door de betreffende patiënt aan te klikken.

Het kan voorkomen dat een lange lijst met geregistreerde patiënten in de registratie staat. Dit komt doordat historische data, van alle jaren waarin uw zorginstelling patiënten heeft geregistreerd voor de betreffende registratie, in het overzicht patiënten terug te vinden zijn. Via het kijkglas rechtsboven in uw scherm kunt u naar de betreffende patiënt zoeken.