Internet browser ondersteuning

Uit privacyoverwegingen is besloten om de certificaten te verhogen naar de A+-status. Hierdoor kan het voorkomen dat u inlogproblemen ondervindt in een aantal van onze systemen, waaronder DataEntry. Wij willen u vragen om een internetbrowser te gebruiken die deze certificaten ondersteunt. Google Chrome, Mozilla Firefox of Safari kunt u gebruiken. Indien de bovengenoemde systeemeisen niet afdoende zijn kunt u ook dataentry.nl.mrdm.com aanmerken als vertrouwde website. Dit doet u door onder het kopje Extra – Internetopties – Beveiliging – Vertrouwde websites te kiezen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar uw systeembeheerder.

info

Gebruik van Internet Explorer is niet langer mogelijk voor DataEntry.