Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen met betrekking tot DataEntry.

Wat is het verschil tussen een batch account en een DataEntry account?

Met een batchaccount kunt u data extraheren en in bijvoorbeeld CSV- of XML-formaat bij ons aanleveren. Een batch is een bestand gevuld met data uit een primaire bron, bijvoorbeeld uit het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Dit is een manier om grote aantallen patiëntdata in één keer bij ons aan te leveren. Lees meer over batch.

Als u ervoor kiest om gegevens handmatig dan voert u deze gegevens rechtstreeks in in het registratiesysteem DataEntry. In DataEntry kunt u de gevraagde variabelen één voor één registreren door de vragen in de registraties in te vullen. Lees hier meer over DataEntry.

Welke website gebruik ik om data te registreren?

Om data te registreren gaat u naar de website dataentry.nl.mrdm.com. Als u geen account heeft, kunt u contact opnemen met de servicedesk.

Hoe werkt het registreren van data?

Op deze website vindt u een handleiding waar waarin stap voor stap wordt beschreven hoe u ons registratiesysteem DataEntry gebruikt.