Ik wil een account

Met uw MRDM account kunt u veilig data aanleveren en inloggen op online applicaties van DataEntry, Data Connect & Codman. Voor de applicaties geldt dat dit registratie gebonden is. U moet dus per applicatie en per registratie toegang aanvragen.

Ik wil graag een DataEntry account voor handmatige data aanlevering.

Om u aan te melden voor een DataEntry account dient u een account aan te vragen door het online account-formulier in te vullen op deze support website. U vindt het formulier door op onderstaande button te klikken.

Let op: Het online account-formulier dient voorzien te worden met de naam van de verantwoordelijke contactpersoon van de betreffende registratie of project binnen uw organisatie. Dit is verplicht omdat de contactpersoon toestemming dient te geven voor het verstrekken van dit account.
De toestemming kan worden gegeven als u de contactpersoon invult op het online account-formulier. De contactpersoon zal dan meegenomen worden in de cc van de bevestigingsmail.

Let op: Als bij u niet bekend is wie de contactpersoon is van een specifieke registratie(s) dan kunt u hiervoor ook contact opnemen met de Servicedesk. De Servicedesk is te bereiken via servicedesk@mrdm.nl

Wilt u meer informatie over hoe data aanleveren via DataEntry werkt, klik dan hier

Ik wil graag een Batch account om een verzameling gegevens via een bestand aan te leveren.

Om u aan te melden voor een batchaccount dient u een account aan te vragen door het online account-formulier in te vullen op deze support website. U vindt het formulier door op onderstaande button te klikken.

Let op: Het online account-formulier dient voorzien te worden met de naam van de verantwoordelijke contactpersoon van de betreffende registratie of project binnen uw organisatie. Dit is verplicht omdat de contactpersoon toestemming dient te geven voor het verstrekken van dit account.
De toestemming kan worden gegeven als u de contactpersoon invult op het online account-formulier. De contactpersoon zal dan meegenomen worden in de cc van de bevestigingsmail.

Let op: Als bij u niet bekend is wie de contactpersoon is van een specifieke registratie(s) dan kunt u hiervoor ook contact opnemen met de Servicedesk. De Servicedesk is te bereiken via servicedesk@mrdm.nl

Wilt u meer informatie over hoe Batch werkt? Klik dan hier

Ik wil graag een Codman account om toegang te krijgen tot de dashboards.

Met een Codman account kunt u de rapportages inzien van uw organisatie. U dient een account aan te vragen door het online account-formulier in te vullen op deze support website. U vindt het formulier door op onderstaande button te klikken.

Let op: Het online account-formulier dient voorzien te worden met de naam van de verantwoordelijke contactpersoon van de betreffende registratie of project binnen uw organisatie. Dit is verplicht omdat de contactpersoon toestemming dient te geven voor het verstrekken van dit account.
De toestemming kan worden gegeven als u de contactpersoon invult op het online account-formulier. De contactpersoon zal dan meegenomen worden in de cc van de bevestigingsmail.

Let op: Als bij u niet bekend is wie de contactpersoon is van een specifieke registratie(s) dan kunt u hiervoor ook contact opnemen met de Servicedesk. De Servicedesk is te bereiken via servicedesk@mrdm.nl

Wilt u meer informatie over hoe Codman werkt? Klik dan hier