My Account

My Account is het portaal dat is ontworpen voor een beter beheer van uw persoonlijke MRDM account. My Account faciliteert de volgende functionaliteiten:

• Het beheer van persoonlijke gegevens die voor uw account zijn geregistreerd, zoals naam, functie, telefoonnummer;
  • Validatierapportages, eigen exports en ontwikkelingssets zijn beschikbaar om te downloaden in My Account via de “Downloads” pagina;
  • Inzicht in de geschiedenis van de rapporten die u hebt ontvangen;
  • Navigeren door alle MRDM applicaties die voor u beschikbaar zijn, zoals DataEntry, DataConnect en Codman

Hoe kan My Account u helpen?

Voor het downloaden van uw rapporten maakt u gebruik van ons nieuwe platform, My Account. Op deze pagina leggen we uit hoe MyAccount werkt.

Inloggen

U kunt inloggen in uw My Account omgeving met uw MRDM account. Lukt het niet om in te loggen of heeft u nog geen MRDM account, klik hier voor meer informatie rondom het verkrijgen MRDM accounts.

Applicatie pagina

Na het inloggen ziet u het onderstaande scherm. Hier vindt u alle applicaties die voor uw account toegankelijk zijn gemaakt. Als u geen toegang heeft tot één van onze applicaties, dan zal de “Applicaties” pagina leeg zijn.

Door het pictogram van een applicatie te selecteren en erop te klikken, wordt u doorgestuurd naar een nieuw tabblad, van waaruit u verder kunt werken in de geselecteerde applicatie.

Historie van alle rapporten die MRDM u heeft geleverd

MyAccount biedt u een overzicht van alle rapporten die door MRDM met u zijn gedeeld. Door te klikken op de pagina “Downloads” krijgt u toegang tot een lijst met alle rapporten die ooit zijn gedeeld en de rapporten zijn hierin nogmaals te downloaden zijn. Rapporten die in “Downloads” te vinden zijn, zijn: validatierapporten, eigen exports en ontwikkelsets.

Rapporten downloaden

Via de “Download” pagina kunt u, door op een van de rijen in de bestandentabel te klikken, alle beschikbare rapporten opnieuw downloaden.

Persoonsgegevens bewerken

U vindt uw “Gebruikersprofiel” menu in de rechterbovenhoek van uw scherm. Hier staat de naam waaronder uw MRDM account is geregistreerd. Als u op uw naam klikt, verschijnt een keuzemenu waarmee u, onder andere, de taal kunt wijzigen.

Naast de mogelijkheid om te wisselen van taal vindt u in het gebruikersprofiel ook de pagina “Instellingen”. Op de pagina “Instellingen” kunt u uw persoonlijkegegevens bewerken, zoals naam, afdeling, functie en contactgegevens.

Service Desk

If you have any questions, we are here for you.
Call or email us at the phone number or email address below.