XML

De naam XML staat voor eXtensible Markup Language. Bij het aanleveren van uw data in dit bestandstype kunt u gebruik maken van de XSD (XML schema document).

Om uw gegevens goed te kunnen verwerken moet bekend zijn welke character encoding gebruikt wordt. Standaard wordt uitgegaan van UTF-8. Indien u gebruik wil maken van een andere character encoding format dient u dit kenbaar te maken, dit kan via onze servicedesk.

Tip! U kunt middels de XSD uw XML zelf al valideren of deze voldoet aan de registratie zonder tussenkomt van MRDM. Dit doet u door een zogenaamde XSD XML validatie check uit te voeren. Op het internet kunt u informatie vinden over het opzetten en uitvoeren van zo’n check.

Service Desk

If you have any questions, we are here for you.
Call or email us at the phone number or email address below.