Data Request Applicatie

Eenvoudig data aanvragen

De Data Request applicatie is een innovatieve tool ontworpen door MRDM om het proces van het aanvragen van gegevensexports te stroomlijnen. Via deze gebruiksvriendelijke interface kunnen zorginstellingen hun historische data eenvoudig en efficiënt aanvragen.

Inloggen op de Data Request Applicatie

• Ga naar de Data Request Applicatie.
  • Voer uw MRDM-accountgegevens in.
  • Klik op de inlogknop om toegang te krijgen tot de applicatie.
Hoe vraagt u een nieuwe dataset aan?
  • Startpagina: Na inloggen komt u terecht op een overzichtspagina. Hier ziet u een lijst van uw eerdere aanvragen en hun status. Onder ‘Status’ kunt u zien of de download wordt gegenereerd of tot wanneer het beschikbaar is om te downloaden

• Nieuwe Aanvraag: Klik op de ‘Open nieuwe aanvraag’ knop om het proces te starten.
  • Keuzevenster: Nadat u op de ‘Nieuwe data aanvraag’ knop heeft gedrukt komt u bij een keuzevenster. Hier kunt u het type export, uw organisatie, de gewenste registratie en het outputformaat selecteren.

• Bevestiging: Na het invullen van alle nodige gegevens, krijgt u een overzicht van uw keuzes te zien. Ook wordt een schatting gegeven van de levertijd van uw export.
Status en notificaties
  • Status bekijken: De voortgang van uw aanvraag is te zien op de overzichtspagina. Hier kunt u de status (bijv. in behandeling, voltooid, wachtend) van uw aanvragen monitoren.
  • E-mail notificaties: Zodra uw export gereed is, ontvangt u een automatische e-mailnotificatie met de nodige details en een link om de data te downloaden.
Downloaden van uw data export
  • Toegang tot Downloads: Via de link in uw e-mail of direct via de Data Request Applicatie kunt u naar uw myAccount pagina gaan om de dataset te downloaden
  • Bestand Downloaden: Op uw myAccount pagina vindt u onder downloads alle beschikbare exports terug. Als u op een van de downloads klikt dan krijgt u een venster met meer informatie over de download en de knop om het bestand te downloaden