DataEntry

De DataEntry omgeving is een invoersysteem voor het invoeren van klinische data voor DICA-registraties en overige registraties. In deze handleiding wordt beschreven hoe het registreren in DataEntry in zijn werk gaat.

login open_in_new

DataEntry

Klik hier om naar de DataEntry applicatie te gaan

info

Nieuwe gebruikersinterface live

Sinds april 2022 staat de nieuwe DataEntry (Survey) gebruikersinterface voor alle registraties live. Zoals aangegeven in de eerder gedeelde communicatie is de oude DataEntry gebruikersinterface nog een periode beschikbaar geweest zodat u op uw eigen moment de overstap kunt maken. Vanaf nu is het alleen mogelijk om data in te voeren via de nieuwe DataEntry gebruikersinterface. De oude DataEntry gebruikersinterface is niet meer beschikbaar.

Via dataentry.mrdm.eu heeft u toegang tot de nieuwe gebruikersinterface.

Waarom een nieuwe gebruikersinterface?

• De nieuwe Dataentry-interface is gebruiksvriendelijker, gebaseerd op de modernste techniek en in lijn met de andere MRDM-applicaties.
  • De nieuwe DataEntry-gebruikersinterface lijkt qua functionaliteit erg op de huidige gebruikersinterface, maar de vernieuwde technologie biedt aanvullende mogelijkheden voor de introductie van nieuwe functionaliteiten in de toekomst.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over de nieuwe DataEntry-gebruikersinterface als wij.