Self-service portaal

Het self-service portaal voor gebruikersbeheer is het instrument waarmee contactpersonen van de registraties en organisatiebeheerders de toegang van gebruikers tot MRDM producten en applicaties beheren. Contactpersonen en gebruikersbeheerders kunnen nu zelf taken uitvoeren zoals nieuwe gebruikers uitnodigen, nieuwe toegangsrechten toevoegen of wijzigen voor bestaande gebruikers van de MRDM applicaties.

Om contactpersoon in uw organisatie te worden, neemt u contact op met de organisatiebeheerder en vraagt u om een persoonlijke uitnodiging.

Waarom is er een self-service portaal?

Het self-service portaal biedt een aantal voordelen:

• Transparantie: Contact personen van de registratie hebben inzicht in wie er toegang heeft tot welke registraties. Gebruikers van de applicaties kunnen in één overzicht welke toegangsrechten ze hebben voor welke applicaties.
  • Snelheid: Contact personen kunnen direct toegang verlenen aan collega’s en er worden automatisch berichten verstuurd als iemand een nieuw account heeft of andere rechten. Gebruikers kunnen sneller accounts en/of extra toegangsrechten aanvragen zonder tussenkomst van de service desk.
  • Intuïtief: Eenvoudig beheer van accounts en toegangsrechten in het portaal een gemakkelijke aanvraagformulieren voor accounts en toegangsrechten.
  • Veilig: Ziekenhuizen hebben het beheer van gebruikers en toegangsrechten zelf in beheer.
error

Het proces om het self-service portaal voor klinieken beschikbaar te maken is in volle gang. Als u hierover meer informatie wilt, neem dan contact op met onze ServiceDesk via de contactgegevens onderaan de pagina.

error

Voor het RIVM en de GLI behandelaren is er een apart self-service portaal. Klik hier voor meer informatie.