Inloggen en aanvragen wachtwoord

Via de site dataentry.mrdm.eu  kunt u inloggen. Uw gebruikersnaam is altijd uw e-mailadres welke herleidbaar is naar uw ziekenhuis. Het wachtwoord kunt u aanmaken via de ‘wachtwoord vergeten?’ link. U ontvangt dan een e-mail met een link waarmee u uw wachtwoord kunt instellen.

Inlogscherm

Let op: Het wachtwoord moet uit minimaal 8 karakters bestaan en tenminste aan drie van de volgende eisen voldoen: een hoofdletter, een kleine letter, een cijfer en/of een vreemd teken ( ! @ # $ %). Het is niet mogelijk om spaties en streepjes te gebruiken in het wachtwoord.

Indien u al eens een wachtwoord heeft aangemaakt maar deze vergeten bent, dan kunt u via ‘Wachtwoord vergeten?’ een nieuw wachtwoord aanmaken. Mocht u problemen ondervinden bij het inloggen of vragen hebben, dan kunt u met ons contact opnemen.