Inloggen en authenticatie

MyAccount is de toegangspoort tot alle applicaties waartoe u toegang heeft en de pagina waar u uw persoonlijke gegevens kunt bekijken en bewerken.

Als u al een account heeft voor een van de MRDM applicaties is MyAccount direct toegankelijk.
Om u als nieuwe gebruiker aan te melden, moet u het aanmeldingsformulier invullen. Toepassingen verschijnen echter pas in het portaal nadat de contactpersoon in uw organisatie toegang heeft verleend.

Meer details over het aanmeldingsproces vindt u in de supportsectie “Ik wil een account”.

error

Voor het RIVM en de GLI behandelaren is er een apart self-service portaal. Klik hier voor meer informatie.

Authenticatie

Wij gebruiken een multi-factor authenticatiemethode voor het inloggen op onze toepassingen. Dit creƫert een extra beveiligingslaag bovenop de gebruikersnaam en het wachtwoord. Om toegang te krijgen tot onze toepassingen moet u eerst twee stappen met succes doorlopen. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Multi-factor Authenticatie (MFA).

Single Sign-On

Met sommige organisaties hebben we een technologieovereenkomst gesloten die het gebruik van de inloggegevens van uw bedrijf toestaat om toegang te krijgen tot MyAccount en alle MRDM-producten. In dit scenario houdt MRDM geen aparte set inloggegevens en wachtwoord bij. Voor meer informatie over dit onderwerp en het opzetten van een SSO (Single Sign-On) technologie overeenkomst, verwijzen wij u naar de Single Sign-On pagina.