Via batch-aanleveringen is het mogelijk om de gegevens uit het informatiesysteem te delen met MRDM. Een batch is een verzameling gegevens afkomstig uit een informatiesysteem die zijn samengevoegd in een bestand. Welke gegevens in dit bestand zijn opgenomen is afhankelijk van de registratie waaraan de organisatie deelneemt. In de datadictionary van de registratie leest u welke gegevens vastgelegd moeten worden. De datadictionairy en andere benodigde documentatie kunt u vinden onder downloads.

login