Inloggen

Klik hier om naar de Codman applicatie te gaan. Log vervolgens in met uw MRDM account.

Uw gebruikersnaam is altijd uw zakelijke e-mailadres welke herleidbaar is naar uw zorginstelling.

Wanneer u voor de eerste keer inlogt kunt u een wachtwoord aanmaken via de ‘Wachtwoord vergeten?’ link. U ontvangt dan een e-mail met daarin een link om een wachtwoord in te stellen.

Daarnaast wordt u gevraagd om een multifactoroptie te kiezen. Dit is een extra beveiligingsstap om uw identiteit vast te stellen en uw account optimaal te beveiligen. Beschikbare multifactoropties zijn: gebruik van een authenticatie app, via SMS of via e-mail. Voor meer informatie over MFA, zie Multifactorauthenticatie (MFA)

Ook wanneer u uw wachtwoord bent vergeten kunt u een nieuw wachtwoord instellen door op ‘Wachtwoord vergeten?’ te klikken.

error

Let op: het proces om alle organisaties te onboarden in het self-service portal is in volle gang. Als u hierover meer informatie wilt, neem dan contact op met onze ServiceDesk via de contactgegevens onderaan de pagina.

error

Let op: voor het RIVM product is er een apart registratieproces. U kunt de informatie hier vinden.

Geen e-mail ontvangen? Controleer dan uw spaminbox. Het kan voorkomen dat de e-mail daarin terecht is gekomen.

Single sign-on (SSO)

Sinds kort is bij een aantal zorginstellingen “Single sign-on” (eenmalig inloggen) geïmplementeerd. Authenticatie van de gebruiker is dan gekoppeld aan het bestaande werkaccount i.p.v. een MRDM account.

Na het invullen van uw mailadres wordt u doorgelinkt naar de inlogpagina van de eigen zorginstelling. Eenmaal ingelogd bij het werkaccount hoeft u in het vervolg niet nogmaals een wachtwoord in te voeren om Codman te gebruiken. Dit maakt het gebruik van de MRDM applicaties, waaronder Codman, een stuk gemakkelijker en toegankelijker!

Mocht u ook interesse hebben in een Single Sign On tussen uw instellings en de MRDM-producten: dit is zo geregeld! Mail naar servicedesk@mrdm.nl om u aan te melden.