Opslaan of printen

Via de drie puntjes in het menu aan de linkerkant bij uw organisatienaam kunt u een kopie van de autorisatiematrix opslaan of printen.

Daarna klikt u op ‘Print’ (ook als uw een kopie wilt opslaan)

Printen

Als u de uitdraai wilt printen kiest u bij ‘Bestemming’ de printer waarmee u wilt printen.

Opslaan

Als u de uitdraai wilt opslaan kiest u bij ‘Bestemming’ op ‘Opslaan als pdf’. Daarna klikt u op ‘Opslaan’.