Inloggen

Via dataentry.mrdm.eu kunt u de autorisatiematrix bereiken. Als u al een account heeft voor een registratie in DataEntry dan zijn uw inloggegevens hetzelfde.

Gebruikersnaam en wachtwoord

Uw gebruikersnaam is uw persoonlijke e-mailadres welke herleidbaar is naar uw ziekenhuis. Het wachtwoord kunt u aanmaken via de ‘wachtwoord vergeten?’ link. U ontvangt dan een e-mail waarbij u via de link in deze e-mail uw wachtwoord kunt instellen.

error

Let op: het proces om alle organisaties te onboarden in het self-service portal is in volle gang. Als u hierover meer informatie wilt, neem dan contact op met onze ServiceDesk via de contactgegevens onderaan de pagina.

error

Let op: voor het RIVM product is er een apart registratieproces. U kunt de informatie hier vinden.

Wachtwoord vergeten

Wanneer u al eens een wachtwoord heeft aangemaakt maar deze vergeten bent kunt u via ‘Wachtwoord vergeten?’ een nieuw wachtwoord aanmaken.