Ik wil een account – SSP

Met uw MRDM account kunt u veilig data aanleveren en inloggen op online applicaties van DataEntry, Data Connect, Codman & de Data Request Applicatie. Voor de applicaties geldt dat dit registratie gebonden is. U moet dus per applicatie en per registratie toegang aanvragen.

Zodra u een account hebt aangemaakt en het verzoek om toegang is goedgekeurd, hebt u toegang tot de toepassingen vanuit MyAccount. Voor meer details kunt u de MyAccount support sectie bekijken.

Ik wil een account om toegang te krijgen tot MRDM-applicaties (DataEntry, Batch, Codman, Data Request Applicatie)

Om u aan te melden voor een account voor MRDM-toepassingen moet u een account aanvragen door het online accountformulier op deze ondersteuningswebsite in te vullen. U kunt het formulier vinden door op de onderstaande knop te klikken.

Ik heb al een account en heb toegang nodig tot aanvullende klinische registraties, of tot het Self-Service Portaal

Om toegang tot aanvullende klinische registraties aan te vragen, moet u het aanvraagformulier invullen, dat u kunt vinden door op onderstaande knop te klikken. Houd er rekening mee dat u al een MRDM-account moet hebben.

Indien u als contactpersoon toegang wenst tot het Self-Service Portaal kunt u dat ook aangeven in het aanmeldformulier. De organisatiebeheerders van uw ziekenhuis ontvangen hier automatisch bericht over.

info

Let op: Vraagt u een account aan voor de DBIR (borstimplantaten) registratie?

Voor de DBIR registratie is er tevens een chirurgenlijst beschikbaar. Deze chirurgenlijst is gekoppeld aan de DBIR registratie en vormt een optieset voor het invullen van de behandelaar in de registratie. Wanneer u in deze lijst toegevoegd wenst te worden, kunt u onderstaande gegevens mailen naar dica-servicedesk@mrdm.nl.

• Voorletters
  • Achternaam
  • Organisatie
  • Titel
error

Voor het RIVM en de GLI behandelaren is er een apart self-service portaal. Klik hier voor meer informatie.