Via batch-aanleveringen is het mogelijk om de gegevens uit het informatiesysteem te delen met MRDM. Een batch is een verzameling gegevens afkomstig uit een informatiesysteem die zijn samengevoegd in een bestand. Welke gegevens in dit bestand zijn opgenomen is afhankelijk van de registratie waaraan de organisatie deelneemt. In de datadictionary van de registratie leest u welke gegevens vastgelegd moeten worden. De Data Dictionary en andere benodigde documentatie kunt u vinden onder downloads.

article arrow_forward

Handleiding

In de handleiding leest u wat een batch is, welke stappen uw organisatie neemt om het aanlevertraject in te richten en hoe u uiteindelijk succesvol een batch aanlevert.

question_answer arrow_forward

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen